Sunday, August 09, 2009

Meet the Writer- Mario Levi



Mario Levi will be with his readers in Ciragan Palace Kempinski, Istanbul.

On Thursday August 13 2009, Mario Levi will read passages from his recent novel, "Where were you in the dark",

Meeting with the author will take place on 13 August 2009 Thursday, between 19.00-21.00 hours in Çırağan Palace Kempinski Palace, Mabeyn Hall.

Participation is free of charge; Please make your reservation earlier to participate. Call 0212 245 44 06

3 comments:

Anonymous said...

13 Ağustos 2009 Perşembe günü "Karanlık Çökerken Neredeydiniz" isimli son kitabından okumalar yapacak olan Levi, dostluk üzerine, yeniden buluşma üzerine etkileyici öyküsünü okurlarıyla paylaşacak.
Hikâyeleri bu şehrin hikâyesiydi... İzak, Necmi, Şebnem, Niso, Yorgo ve Şeli... Yılların akışında farklı ülkelere gitmek zorunda kalmışlardı. Masumiyetini ve saflığını kaybedememiş o son romantik kuşaktan bilmişlerdi kendilerini. Otuz yıl aradan sonra bir araya gelip, gençlik oyunlarını yeniden sahneye koymak istemişlerdi. Aşkları ve henüz tüketemedikleri heyecanları vardı. Kırgınlıkları ve yaraları da... Oyunun adı 'İstanbul Hayatım'dı... Başarabilecekler miydi?
1990 yılında "Bir Şehre Gidememek" isimli eseriyle Haldun Taner Öykü Ödülü'nü, 2000'de İstanbul'un ana karakter olduğu, 804 sayfalık "İstanbul Bir Masaldı" isimli romanıyla Yunus Nadi Roman Ödülü'nü alan Mario Levi'nin eserleri aralarında Almanca, Fransızca, İngilizcenin de olduğu birçok dile çevrildi. (www.mariolevi.com.tr)

Ayda bir düzenlenen etkinliklere tüm İstanbullular davetli.

Ardent said...

Did you attend the reading? What did you think of this new book? I am interested to read your review.
:)

yuvakuran said...

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=197404